Nyårssupé på Luzette

Vad är väl härligare än att kliva in i ett franskt brasserie och njuta av en rustik och vällagad middag? Hos oss kan du fira in det nya året med krispig, välkyld champagne tillsammans med familj och vänner.

I år har vår kökschef Johan Wilhelmsson komponerat två olika varianter av en magisk nyårssupé.


KLICKA HÄR FÖR ATT SE HELA MENYN


Nyårssupé
Ostron Rockefeller, gratinerat ostron från Marennes

Hummerröra i brioche med löjrom

Hjortentrecôte med tryffelsky, palsternackskräm, smålök och friterad hasselbackspotatis
eller
Ångad piggvar med sauce beurre blanc, forellrom, mangold och trattkantareller

Chokladfondant med körsbärsglass och pekannötter

695:-

Supén går även att få vegetarisk. 

Välkommen att avnjuta en speciell kväll i hjärtat av stan och fira in det nya året på bästa sätt.
Vi har öppet kl 11.00– 23.30. 

 

Boka bord här