Nyårssupé på Luzette
Vad är väl härligare än att kliva in i ett franskt brasserie och njuta av en rustik och vällagad middag? Hos oss kan du fira in det nya året med krispig, välkyld champagne tillsammans med familj och vänner.
I år har vår kökschef Johan Wilhelmsson komponerat två olika varianter av en magisk nyårssupé.
KLICKA HÄR FÖR ATT SE HELA MENYN
Nyårssupé
Ostron Rockefeller, gratinerat ostron från Marennes
Hummerröra i brioche med löjrom
Hjortentrecôte med tryffelsky, palsternackskräm, smålök och friterad hasselbackspotatis
eller
Ångad piggvar med sauce beurre blanc, forellrom, mangold och trattkantareller
Chokladfondant med körsbärsglass och pekannötter
695:-
Supén går även att få vegetarisk.
Välkommen att avnjuta en speciell kväll i hjärtat av stan och fira in det nya året på bästa sätt.
Vi har öppet kl 11.00– 23.30.
Boka bord här