Luzette­baren

Baren på Luzette utmärker sig som en naturlig mötespunkt för resenärer, affärsmänniskor, lokalboende och turister. Oavsett om du är med dina kollegor på AW, inväntar vänner eller tar en drink mellan tågbytena så är Luzettebaren ett ställe att luta sig tillbaka på och sjunka in i atmosfären. Här sitter du i en historisk miljö, omgiven av konst och ett härligt sorl från centralhallen. Baren håller öppet från tidig lunch till sen kväll och erbjuder allt från kaffe, champagne till en omfattande vinlista med tyngd på franska viner.

 

Passa på att fråga våra kunniga bartenders om våra cocktails eller om det iögonfallande konstverket ovanför baren. Lägg märke till porträttet av Tore Wretman i "den sista måltiden", så utlovas en och annan anekdot för den nyfikne. På Luzettebaren undkommer du vardagen där du befinner du dig nära och långt borta på samma gång.

Stora sällskap på Luzette

Överraska familjen på middag eller ta med kollegorna på affärslunch. Vi på Luzette älskar stora sällskap och ser till att ordna med en upplevelse att minnas.

För 9 personer eller fler, kontakta oss på mail eller telefon.