Hero banner Hero banner

Baren på Luzette

Baren på Luzette utmärker sig som en naturlig mötespunkt för resenärer, affärsmänniskor, lokalboende och turister. Oavsett om du är med dina kollegor på AW, inväntar vänner eller tar en drink mellan tågbytena så är vår bar ett ställe att luta sig tillbaka på och sjunka in i atmosfären. Här sitter du i en historisk miljö, omgiven av konst och ett härligt sorl från centralhallen. Baren håller öppet från tidig lunch till sen kväll och erbjuder allt från kaffe, champagne till en omfattande vinlista med tyngd på franska viner.

 

Passa på att fråga våra kunniga bartenders om våra cocktails eller om det iögonfallande konstverket ovanför baren. Lägg märke till porträttet av Tore Wretman i "den sista måltiden", så utlovas en och annan anekdot för den nyfikne. I vår bar undkommer du vardagen där du befinner du dig nära och långt borta på samma gång.

1/1

Låt oss hålla kontakt!

Sparris med Alsace eller ostron och Champagne? Genom att följa vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad på nästa event, erbjudande eller inbjudan. Prenumerera så håller vi kontakten tills vi ses nästa gång. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.