Hero banner Hero banner

Catering och event

Behöver du hjälp med att arrangera en tillställning eller ordna catering? Vi kan erbjuda mat och dryck till evenemang med flera hundra deltagare eller enklare catering för mindre grupper. Allt skräddarsytt efter dina specifika behov och önskemål.


Om du vill komma i kontakt med oss för att boka bord för ett stort sällskap i restaurangen, vänligen mejla till info@luzette.se.

Catering

Behöver du beställa mat och dryck till en omfattande företagslunch, en middag med vännerna, bröllop eller något annat trevligt event? Vi erbjuder catering där du kan välja bland olika alternativ, inklusive buffé, mingelmat, frukost, lunch eller middag för grupper om minst 20 personer.

 

Vårt koncept och våra menyer speglar den unika matkultur vi förmedlar på vår restaurang. När du bokar catering genom oss får du möjlighet att välja en av våra förberedda cateringmenyer, men vi kan också anpassa lösningar efter dina särskilda önskemål.

mat-luzette-meny-ala-carte
1/1

Event

Ska du arrangera en personalfest, konferens, jubileum, gala eller kickoff? Eller kanske ett privat evenemang såsom bröllop, födelsedagsfest eller högtidsfirande? Vi erbjuder en mängd olika och spännande evenemangslokaler som är perfekta för din tillställning. Självklart finns det också modern utrustning och teknik för att skapa olika typer av underhållning. Vi assisterar dig från idé och koncept till genomförande och uppföljning av ditt evenemang. Om du önskar kan vi ta hand om hela eventproduktionen, vilket innebär att du bara behöver dela dina önskemål med oss, och vi tar hand om resten. Vi skräddarsyr allt enligt dina specifika behov.

Vi hjälper dig att planera och genomföra en framgångsrik tillställning

Att samarbeta med oss för catering och evenemang är mer än bara att beställa mat och dryck. Vi tar ett helhetsansvar, från planering i samarbete med dig till genomförande av ditt arrangemang. Vårt team är erfaret, kunnigt och har en känsla för stil och kvalitet. Vi hanterar all logistik och tillhandahåller professionell personal. Det enda du behöver göra är att kommunicera dina behov, och vi tar hand om resten.

 

Kontakta oss idag och berätta om dina specifika behov och syftet med din tillställning, så kommer vi att presentera ett skräddarsytt förslag inom 24 timmar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Är du intresserad av catering eller event via oss och vill komma i kontakt med oss direkt? Mejla då till info@luzette.se

Låt oss hålla kontakt!

Sparris med Alsace eller ostron och Champagne? Genom att följa vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad på nästa event, erbjudande eller inbjudan. Prenumerera så håller vi kontakten tills vi ses nästa gång. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.