thumbnail mobile

Lunch i centrala Stockholm

Letar du efter den bästa lunchen i Stockholm? Varmt välkommen till Luzette! Vi är ett franskt brasserie belägen i centrala Stockholm.

1/1

Lunchservering måndag till fredag

Till oss är du välkommen på en affärslunch, lunch med vännerna eller i eget sällskap. Vi välkomnar alla typer av sällskap att avnjuta en måltid hos oss. Vi serverar lunch varje måndag till fredag och lunchmenyn uppdateras dagligen. Vi erbjuder alltid ”dagens rätt” som vi varmt rekommenderar. Ta en titt på veckans meny här nedan!

Affärslunch i Stockholm

Letar du efter en restaurang dit du kan gå med kollegor eller affärspartners för att njuta av god mat tillsammans? Luzette är den perfekta restaurangen i Stockholm för en professionell affärslunch. Vår restaurang ligger belägen precis vid centralen och vi har vackra, historiska lokaler.

 

Har du några särskilda önskemål inför din affärslunch hos oss? Skriv en kommentar om det när du bokar eller ring oss innan ditt besök. Vi ser till att göra din affärslunch hos oss god och lyckad!

Meny på Luzette

Plat du Jour

Serveras 11.30-14.30 Mån-Fre

Måndag
Grillat majskycklinginnanlår med kycklingsky, gremolata, rotselleri och polenta
205
Tisdag
Viltfärslimpa med gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré
205
Onsdag
Bakad kolja med saffranssås, örtpistou, bakad fänkål och kokt potatis
205
Torsdag
Grillad pluma med rökt rödvinssky, coleslaw och rostad potatis
205
Fredag
Laxpudding med brynt smör, pepparrot och sockerärtor
205
Måndag - Fredag
Laxfärserad spätta med sauce Nantua, räkor, broccoli och potatispuré
375
 Soppa
Blomkål- och bönsoppa med örtfärskost och löjromstartlette
205

Á la carte
Dryck
Helgen & Brunch

Njut av god mat och dryck i fransk anda

På Luzette serverar vi klassisk fransk mat med svenska influenser på råvaror i säsong. Vi väljer i första hand alltid grönsaker och från vår egen odling ute på Ulriksdal och vi har även vår egen fiskebåt, SM4 Tarona där mycket av fisken vi serverar kommer ifrån.

 

Lokalen vi huserar i är från 1871 och har en gång i tiden huserat stall åt agerat stall för loken på centralstationen. Den imponerande takhöjden gör det här till en lokal med mycket karaktär och en ståtlig atmosfär.

1/1

Lunch för stora sällskap

Till oss kan sällskap så stora som upp till 24 personer komma och äta tillsammans. Är ni ett företag som vill boka en trevlig lunch på Stockholms mest centrala adress? Då är Luzette den perfekta restaurangen för er. Om ni önskar en privat lunch kan vi erbjuda vår chambré séparée, läs mer om vår privata matsal här.

Boka bord för lunch nära centralen

Vill du äta riktigt god lunch på Stockholms mest centrala adress i en historisk och vacker lokal? Då ska du boka bord på Luzette idag, varmt välkommen!