Hero banner

Chambre séparée – Vår lilla matsal

Längst in i vår restaurang hittar du lilla matsalen – en klassisk och intim miljö som är perfekt för lite större sällskap. Här är det högt i tak, välvda fönster och konst på väggarna. I lilla matsalen sitter du centralt och avskilt på samma gång. Rummet har ett stort ljusinsläpp från fönster och dörrar mot Vasagatan, där vår uteservering har öppet från vår till sensommar.

 

Lilla matsalen är ett perfekt ställe att anordna din nästa privata middag eller affärslunch för upp till 32 personer. För dessa lite större sällskap har vi en egen roterande meny, skapat med det allra bästa från Luzette. Oavsett om ditt möte är av privat eller yrkesmässig karaktär kan vi hjälpa till att organisera och ordna för att tillgodose behoven. På samma sätt som vi har stor stolthet i maten vi serverar så sätter vi även service i första rummet. Välkommen till Lilla matsalen för en alldeles egen upplevelse bortom tid och rum.

mat-luzette-meny-ala-carte

Hitta till oss

Luzette är en perfekt mötesplats på centralstationen och det är enkelt att ta sig hit. Du hittar oss på markplan genom stora centralhallen innan Arlanda express eller via vår ingång på Vasagatan, under Klarabergsviadukten. Restaurangen ligger ett stenkast från T-Centralen, med mängder av förbindelser.