Chark, cornichoner, grönsallad, potatis och det viktigaste, ost smält i salamander att hälla över dessa goda råvaror är temat för hela vår Raclettevecka i mars. Mer information kommer när det närmar sig!

Chark, cornichoner, grönsallad, potatis och det viktigaste, ost smält i salamander att hälla över dessa goda råvaror är temat för hela vår Raclettevecka i mars. Mer information kommer när det närmar sig!
Välkommen till ett modernt, franskt gästspel med kockarna från Främmat! Det bjuds på en sällsynt stämningsfull kväll med en exklusivt framtagen trerättersmeny.
Chark, cornichoner, grönsallad, potatis och det viktigaste, ost smält i salamander att hälla över dessa goda råvaror är temat för hela vår Raclettevecka i mars.
När det äntligen blir dags att fira in att våren är kommen gör vi det genom att ha sparris- och Alsacedagar!
Välkommen på musselfest på Luzette i augusti!