Vad är väl härligare än att kliva in i ett franskt brasserie och njuta av en rustik och vällagad middag? Hos oss kan du fira in det nya året med krispig, välkyld champagne tillsammans med familj och vänner.
I år har vår kökschef Johan Wilhelmsson komponerat två olika varianter av en magisk nyårssupé för dig och ditt sällskap att avnjuta. Läs mer här.
Årets nyårsmeny på Luzette
French toast med Oscietra kaviar, crème fraiche och bakad äggula
Hummersoppa med pilgrimsmussla, konjaksgrädde och svart tryffel
Grillad kalventrecôte med rödvinssky, örtsmör, trattkantareller och getostkroketter
eller
Ångad gös med vitvinssås, forellrom, friterad havskräfta och rostad blomkål
Rôtigrillat äpple med kardemummaglass, kaksmulor, kolasås och maränger
795:-
French toast med tångkaviar, crème fraiche och bakad äggula
Savoykålsknyte med Karljohansvamp, fårost, hasselnötter och svart tryffel
Friterad eldost med chimichurri, broccolini, grönkål och jordärtskockskräm
Rôtigrillat äpple med kardemummaglass, kaksmulor, kolasås och maränger
655:-