nyår på luzette
thumbnail mobile

Fira nyår på en restaurang mitt i hjärtat av Stockholm

Letar du efter en restaurang att fira nyår på i Stockholm? Välkommen till Luzette! Vi serverar lyxig nyårsmat i fransk anda på nyårsafton.

nyårsmeny på luzette

Nyårsmeny på Luzette

Vad är väl härligare än att kliva in i ett franskt brasserie och njuta av en rustik och vällagad middag? Hos oss kan du fira in det nya året med krispig, välkyld champagne tillsammans med familj och vänner.

 

I år har vår kökschef Johan Wilhelmsson komponerat två olika varianter av magiskt god nyårsmat. På vår nyårsmeny hittar du bland annat hummersoppa med pilgrimsmussla, kalventrecôte med rödvinssky, rôtigrillat äpple med kardemummaglass och mycket mer som kommer få dina smaklökar att dansa. À la carte finns såklart också, se den menyn här!

luzette_nyar_webb2

Fira nyår på en restaurang mitt i stan

Inled det nya året på topp med en god nyårsmiddag på Luzette. Vår restaurang ligger belägen mitt i Stockholm City, Centralplan 25 närmare bestämt. En minut bort från Klara Mälarstrand där du kan blicka ut över staden och titta på fyrverkerierna. Så oavsett vart du när det närmar sig midnatt så är det smidigt att ta sig från Luzette!

 

Välkommen att avnjuta en speciell kväll i hjärtat av Stockholm och fira in det nya året på bästa sätt. Vi har öppet 12.00– 23.30 på nyårsafton.