thumbnail mobile

Afterwork på Luzette

Letar du efter någonstans att gå på AW i Stockholm? Varmt välkommen till Luzette! Vi är ett franskt brasserie belägen i centrala Stockholm.

1/1

AW i Stockholm

Är du i närheten av Stockholm City och vill uppleva en härlig afterwork är det till Luzette du ska gå. Till oss är du välkommen på aw precis när du vill, men på torsdagar och fredagar kommer det ofta hit DJ:s som sätter extra guldkant på den goda stämningen. Så varför inte avrunda veckan hos oss med vänner eller kollegor?

Njut av god mat och dryck i fransk anda

I vår bar kan du beställa allt ifrån en vanlig ljus lager till en säsongsbetonad drink med fransk touch. Vi har en omfattande vinlista med fokus på framför allt franska viner. Fråga gärna vår sommelier, Milovan, vad han rekommenderar dagen för ditt besök!

 

Om du hellre känner för en drink är du i säkra händer hos oss. Vår bartender, Jacob, är sällan rädd för att testa olika goda smakkombinationer. Fråga vilken drink vi rekommenderar för säsongen, eller testa vår variant på en fransk Negroni. En fruktig, söt och balanserad cocktail med enbart franska ingredienser.

Luzette_aw-1

Boka bord för din afterwork

Du behöver inte boka bord för att gå på afterwork hos oss, det är bara att komma förbi och slå dig ner i baren. Men om du även vill äta något gott från vår meny är det säkrast att boka bord. Välkommen till Luzette!

På AW kan man ta ett glas valfri dryck och umgås med vänner eller kollegor. Ett perfekt sätt att avrunda arbetsdagen på! På Luzette har vi ibland DJ:s som spelar när vi har AW.  

En AW börjar oftast när arbetsdagen är slut. På Luzette är du välkommen på AW när som helst!

På AW dricker man det man känner sig sugen på. En enkel öl, ett finare glas vin eller en klassisk cocktail. På Luzette serverar vi alla ovannämnda, vad känner du för idag?