

Menyn på Luzette
På Luzette lagar vi fransk mat med svenska inslag efter säsong. I menyn hittar du våra rôtisserielagade rätter såväl som franska klassiker. Välkommen till en unik matupplevelse utöver det vanliga.
Meny på Luzette
-
Veckans rätt
Halstrad tonfisk
salade Niçoise 235 -
Plat du jour
Måndag
Svamprisotto, gremolata, hasselnötter och ruccola 210 -
Tisdag
Biff à la Lindström, persiljesmör, rostad potatis och färsk vitlök 210 -
Onsdag
Grillat kycklinglår, friterad klyftpotatis, coleslaw, kycklingsky och rapsskott 210 -
Skärtorsdag
Havets wallenbergare, brynt smör, picklad lök, sockerärtor och potatispuré 235 -
Långfredag
Öppet 12-23, se meny på hemsidan -
Förrätter
Ostron
mignonette och citron 35/st -
Steak tartar
med grönsallad 170 - som varmrätt med pommes frites 295
-
Rå hälleflundra
leche de tigre, koriander och gurka 170 -
Paté maison
cornichoner och grov senapsmajonnäs 145 -
Crème Ninon
grädde och tryffel 165 -
Varmrätter
Panerad kalvschnitzel
kryddsmör, prinsessbönor, bakad tomat och pommes frites 335 -
Omelett
skinka, ost, lök och grönsallad 195 -
Piggvar grillé
bearnaisesås, sockerärtor och hasselbackspotatis 395 395 -
Helstekt vaktel
färserad med svart trumpetsvamp, sauce sûpreme och jordärtskockspuré 295 -
Steak tartar
pommes frites och grönsallad 295 -
Pocherad röding
beurre blanc, forellrom, blomkål och krasse 295 -
Pasta cavatelli
pesto och burrata 235 -
Desserter
Franska ostar
Fråga din servitör vad som serveras för dagen 60/st -
Crème brûlée
95 -
Glace au four
svarta vinbär, italiensk maräng och mandel 110 -
En kula glass eller sorbet
Fråga gärna efter dagens smak 45 -
Chokladtryffel
45 -
Financier
45 -
Café Gourmand
valfri kaffe med chokladtryffel och Financier 110
-
Trerätters meny
Crème Ninon
grädde och tryffel -
Helstekt vaktel
färserad med svart trumpetsvamp, sauce sûpreme och jordärtskockspuré 495 -
Crème brûlée
-
Förrätter
Ostron
mignonette och citron 35/st 180/6 st 330/12 st -
En assiette med Salami Iberico
85 -
Steak tartar
blandad råbiff med cornichonger, kapris och grönsallad 170 -
Rå hälleflundra
leche de tigre, koriander och gurka 170 -
Paté maison
cornichoner och grov senapsmajonnäs 145 -
Crème Ninon
grädde och tryffel 165 -
Varmrätter
Panerad kalvschnitzel
kryddsmör, prinsessbönor, bakad tomat och pommes frites 335 -
Helstekt vaktel
färserad med svart trumpetsvamp, sauce sûpreme och jordärtskockspuré 295 -
Piggvar grillé
bearnaisesås, sockerärtor och hasselbackspotatis 395 -
Steak tartar
blandad råbiff med cornichonger, kapris, grönsallad och pommes frites 295 -
Omelett
champinjoner och Gruyère 195 -
Pocherad röding
beurre blanc, forellrom, blomkål, och krasse 350 -
Pasta cavatelli
pesto och burrata 235 -
Desserter
Glace au four
svarta vinbär och italiensk maräng 110 -
Choux au craquelin
vaniljglass och salt kolasås 125 -
Crème brûlée
105 -
En kula glass eller sorbet
Fråga efter dagens smak 45 -
Chokladtryffel
45 -
Financier
45 -
Café Gourmand
valfri kaffe med chokladtryffel och Financier 110
-
Brunch
Ostron
10 /st -
Ägg royale
kallrökt lax, pocherade ägg, spenat och hollandaise på levainbröd 195 -
Moules frites
vinkokta blåmusslor, aioli och pommes frites 270 -
Panzanellasallad
toscansk brödsallad med tomat, mozzarella, kapris och oliver 195 -
Rôtigrillad kyckling på levainbröd
dijonmajonnäs, bacon och tomat 205 -
Förrätter
Ostron
mignonette och citron 35/st 180/6 st 330/12 st -
Steak tartar
blandad råbiff med cornichonger, kapris och grönsallad 170 -
Rå hälleflundra
leche de tigre, koriander och gurka 170 -
Paté maison
cornichoner och grov senapsmajonnäs 145 -
Crème Ninon
grädde och tryffel 165 -
Varmrätter
Panerad kalvschnitzel
kryddsmör, prinsessbönor, bakad tomat och pommes frites 335 -
Helstekt vaktel
färserad med svart trumpetsvamp, sauce sûpreme och jordärtskockspuré 295 -
Piggvar grillé
bearnaisesås, sockerärtor och hasselbackspotatis 395 -
Steak tartar
blandad råbiff med cornichonger, kapris, grönsallad och pommes frites 295 -
Omelett
champinjoner och Gruyère 195 -
Pocherad röding
beurre blanc, forellrom, blomkål, och krasse 350 -
Pasta cavatelli
pesto och burrata 235 -
Desserter
Glace au four
svarta vinbär, italiensk maräng och mandel 110 -
Choux au craquelin
vaniljglass och salt kolasås 125 -
Crème brûlée
105 -
En kula glass eller sorbet
Fråga efter dagens smak 45 -
Chokladtryffel
45 -
Financier
45 -
Café Gourmand
valfri kaffe med chokladtryffel och Financier 110
-
Förätter
Ostron
mignonette och citron 35 /st -
Steak tartar
blandad råbiff med cornichonger, kapris och grönsallad 170 -
Paté maison
cornichoner och grov senapsmajonnäs 145 -
Crème Ninon
grädde och tryffel 165 -
Rå hälleflundra
leche de tigre, koriander och gurka 170 -
Varmrätter
Pasta cavatelli
pesto och burrata 235 -
Panerad kalvschnitzel
kryddsmör, bacon, haricots verts, bakad tomat och pommes frites 335 -
Helstekt vaktel
färserad med svart trumpetsvamp, sauce sûpreme och jordärtskockspuré 295 -
Steak tartar
blandad råbiff med cornichoner, kapris, grönsallad och pommes frites 295 -
Pocherad röding
beurre blanc, forellrom, blomkål och krasse 350 -
Omelett
champinjoner och Gruyère 195 -
Ost
Franska ostar
fråga din servitör vad som serveras för dagen 60 /st -
Desserter
Glace au four
svarta vinbär, italiensk maräng och mandel 110 -
Crème Brûlée
95 -
En kula glass eller sorbet
Fråga gärna efter dagens smak 45 -
Chokladtryffel
45 -
Financier
45 -
Café Gourmand
valfri kaffe med chokladtryffel och Financier 110
-
Nattmackan
Levainbröd, Skagenröra, bladsallad, silverlök
Nattmackan serveras ons–lör kl. 20–23. Kom förbi och ät den i baren, eller ta med dig den på resan. Du kan även ringa till oss och förbeställa nattmackan. 195
-
Champagne / Sparkling
NV Pol Roger, Brut Résreve Champagne (Fr) 210 - 2020 Albet i Noya, Petit Albet Penedès (Sp) 140
-
Rosé
2022 Gérard Bertrand, Gris Blanc Rosé (Fr) 155 -
Vita på glas
2022 Domaine Louis Moreau, Chablis (Fr) 200 - 2022 Roux Père & Flis, Les Murelles, Bourgogne (Fr) 190
- 2020 Sean Minor, Central Coast Chardonnay (USA) 180
- 2023 Xavier Vins, Le Petit Xavier Blanc (Fr) 140
- 2021 Villa Wolf, Pfalz, Riesling Dry (Ty) 175
- 2023 Solaheiro, Alvarinho (Port) 160
- 2023 Henri Bourgeois, Puoilly-Fumé (Fr) 195
-
Röda på glas
2016 Domaine Penin, Grande Selection, Bordeaux Supèrieur (Fr) 230 - 2019 Black Stallion, Napa Valley Cabernet Sauvignon (USA) 220
- 2022 Gravelly Ford, Monterey, Pinot Noir (USA) 185
- 2020 Prunotto Fiulot, Barbera d´Asti (It) 180
- 2023 Xavier Vins, Le Petit Xavier Rouge (Fr) 140
- 2020 Louis Max, Coteaux Bourguignons (Fr) 190
- 2021 Domaine de Cristia, Côte du Rhône Eko (Fr) 155
-
Fatöl
Mariestad Export 40 cl 95 - Mariestad Continental 40 cl 90
- Meteor lager 30 cl 80
- Gotlands Sleepy Bulldog Pale Ale 40 cl 110
- Omaka A.K.A.I.P.A 30 cl 115
-
Luzette Coctails
FRENCH NEGRONI
Le Gin, Mattei Cap Corse Rouge, Amer Picon 170 -
Dry Martini
Tanqury london dry gin, Noilly pratt, oliver 185 -
Margarita
Tequila, cointreau, lime, salt 170 -
Cosmopolitan
Vodka, cointreau, tranbär, lime 170 -
Espresso Martini
Vodka, borgetti, espresso 170 -
Irish cream
Whiskey, kaffe, grädde 170
-
Trerätters meny
Grön sparris
kokt ägg, stenbitsrom, ramslök och beurre blanc -
Rôtigrillad lammytterfilé
krispig potatis, brynt grädde och lammsky 595 -
Glace au four
rabarber, italiensk maräng och mandel
-
Fyrarätters meny, serveras efter 15.00
Tartelett med Stenbitsrom
picklad sparris och potatiskräm -
Kokt vit sparris
sauce mousseline, spritärtor och ramslök 795 -
Färserad vaktel
med toppmurklor och pistage, stekt vit sparris och sauce sûpreme -
Glasrabarber
mandelkaka och kardemummaglass -
Trerätters meny, serveras till lunch
Kokt vit sparris
sauce mousseline, spritärtor och ramslök -
Färserad vaktel
med toppmurklor och pistage, stekt vit sparris och sauce sûpreme 450 -
Rabarber financier

Låt oss hålla kontakt!
Genom att följa vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad på nästa event, erbjudande eller inbjudan. Prenumerera så håller vi kontakten tills vi ses nästa gång. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Upplev våra viner
Fransk mat avnjuts bäst med gott vin. På Luzette har våra sommelierer tagit fram en bred vinlista med fokus på franska viner. Fråga oss om tips eller vad som passar bäst till maten.

Stockholms unika järnvägsbrasserie
Luzette är ett franskt brasserie i svensk tappning med fokus på bra råvaror. Hit kommer du för en unik matupplevelse eller för ett glas vin innan tågresan. Oavsett om du anländer eller är påväg finner du Luzette som början på en alldeles egen resa.