thumbnail mobile

Luzette fyller 10 år!

I år är det 10 år sedan vi slog upp våra dörrar för första gången – det vill vi såklart fira med dig. Den 9 november bjuder vi in till ett 10-årsfirande med allt du kan önska på en fransk dagsfest.

Det godaste det franska köket har att erbjuda

På menyn hittar du skaldjursplateaur, mängder av ostron och en specialkomponerad à la carte-meny med våra franska favoriträtter. I glasen hälls det bubbel, men du kan även njuta av en iskall öl, en välblandad fransk cocktail eller alkoholfritt alternativ.

Livemusik och DJ:s sätter tonen för stämningen

För musikunderhållningen står jazztrion Filip Ekestubbe, Palle Sollinger och Chris Montgomery, samt flera DJ:s som kommer att spela för oss och skapa en härligt festlig stämning hela dagen. Dessutom erbjuder vi en ostronbar ute i biljetthallen på Centralstationen, där du har möjlighet att avnjuta ett ostron eller två, även om du är på språng.

Firandet pågår från kl. 14:00 till sen kväll – ta med vänner och familj och kom på drop-in eller boka ett bord för att säkra din plats. Vi ses lördag den 9 november för ett ordentligt firande på franskt vis!