Périgord 13-14 februari
Resan genom Frankrike fortsätter till Sud-Ouest och Perigord med sina stora områden skog och bördiga floddalar. Regionen är känd för tryffel, gåslever och den svartfotade grisen från Bigorre, vilket vi också kommer att servera. Vi välkomnar Alain Brumont som med sitt glödande engagemang fått regionen Sud-Ouest och Perigord att lysa på vinkartan. Med vördnad för närmiljön producerar han enastående viner av unika, lokala druvsorter. Alain och hans egna viner hittar du i vinbaren där han gärna berättar om dessa samt serverar smakprover.
Ta även chansen att socialisera med krögaren Pg Nilsson, som är ansvarig för att riva tryffeln i matsalen.
Mer information kommer gällande menyn som vår köksmästare Roger Johnsson
tar fram speciellt för våra dagar.
Resor under våren:
Loire 3 – 4 april
Provence 22 – 23 maj
Resor under hösten:
Lyon-Alpes 13 – 14 november
Bordeaux 18 – 19 september
Resor under 2020:
Martinique, Baskien, Île de France och Korsika